FESTIVALI NDËRKOMBËTARË I MUZIKËS

FESTIVALI NDËRKOMBËTARË I MUZIKËS
Një mbrëmje e gjatë plot tinguj dhe atmosferë, ju pret me datë 21 Qershor në orën 18:00 te Amfiteatri i Parkut Rinia.

Ku: Amfiteatri i Parkut Rinia
Kur: 21 Qershor, Ora: 18:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies