Ema Andrea

Qendra për Hapje dhe Dialog në bashkëpunim me aktoren Ema Andrea vijon ciklin e takimeve të titulluara “COD/ACT”, ku aktorja e mirënjohur sjell për publikun interpretime të tekstit poetik dhe atij narrativ.
Takimi i katërt do të zhvillohet me pjesëmarrjen e veçantë në violinë të Sonja Hoxhallarit në COD. 🎻

Ku: COD
Kur: 19 qershor, Ora: 19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies