Wrestle Tirana

Bazuar ne kalendarin sportiv, ne datat 12-18 Qershor do te zhvillohet “Kampionati Europian U17” ne Pallatin e Sportit “Feti Borova”.

Ku: Parku Olimpik "Feti Borova"

Kur: 17 Qershor, 11:55

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies