Dita Ndërkombëtare e Jogës

APR në bashkëpunim me Ambasadën Indiane dhe nën partneritetin e znj. Erida Haxhiaj (Kia Kaha Yoga Studio), organizojnë një seancë Joge te Fushat Multisportive në Parkun e Madh të Liqenit Artificial të Tiranës. Kjo seancë vjen në Ditën Ndërkombëtare të Jogës dhe ju njoftojmë se hyrja është e lirë dhe të gjithë mund të bëheni pjesë. Ejani me datë 17 Qershor dhe provoni një seancë Joga, nën udhëheqjen e profesionistes znj. Erida Haxhiaj.

Ku: Parku i Madh i Liqenit të Tiranës, Liqeni Artificial

Kur: 17 Qershor, 20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies