LUAJMË NË PAZAR

Special Olympics Albania ju sjell një sezon të mbushur me lojërave, argëtim dhe mesazhin më bukur të gjithëpërfshrirjes!
Jeni të gjithë të ftuar të luajni në Pazar për vitin e 3-të rradhazi në një buqetë veprimtarish sportive dhe lojëra të reja.

Ku: Pazari i Ri
Kur: 14 qershor, Ora: 17:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies