Dita e Çlirimit të Tiranës

    dita e clirimit te tiranes, evente ne tirane

Dita e Çlirimit te Tiranes (17 Nentor). Në këtë ditë Bashkia e Tiranës organizon aktivitete festive, por një prej aktiviteteve të zakonshme është kur veteranët mblidhen te monumenti i Ushtarit të panjohur dhe vendosin lule për të kujtuar këtë ditë historike. 

Data: 17 Nëntor 2019