DoART

FESTIVALI I ARTISTËVE TË RRUGËS - 5!
Me artistë ekspresionistë, ekstravagantë dhe interesantë…
Shqiptarë e të huaj,
DoART apo S’do?
Eja dhe zbulo…!

Ku: Qyteti i Studentit
Kur: 14 - 18 qershor

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies