Ekspozite me punime olimpike

Qendra për Hapje dhe Dialog (COD), në bashkëpunim me Akademinë Olimpike Shqiptare (AOSH) dhe me mbështetjen e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) do të çelë ekspozitën me punime olimpike.
Punimet e kësaj ekspozite janë realizuar nga nxënës të arsimit parauniversitar të Shqipërisë gjatë Javës Olimpike.

Hapur për publikun në datat: 12 - 23 qershor 2023

Ku: COD - Center For Openness And Dialogue

Kur: 12 - 23 qershor

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies