Koncert Gala

Në kuadër të nismës “Ballkani i Hapur”, në datën 22 qershor 2023, maestro Zubin MEHTA, do të dirigjojë Orkestrën Filarmonike të Beogradit, në skenën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit!

Performohet "Simfonia nr. 7" e Beethoven-it dhe “Symphonie fantastique” e Hector Berlioz.

Ku: Teatri i Operas dhe Baletit

Kur: 22 Qershor, Ora: 20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies