Don't cry for me Argentina

Madonna, Queen, Rolling Stones, The Beatles, etj., një ndërthurje mes klasikes, pop-it dhe rock-ut, me Orkestrën Simfonike të TKOB-së, dirigjuar nga maestro italian, Roberto Molinelli, do të vijë në Teatrin e Operës dhe Baletit, në koncertin simfonik “Don’t cry for me Argentina”.

Ku: Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit

Kur: 10 Qershor, 20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies