Luajme ne pazar

Special Olympics Albania ju sjell një sezon të mbushur me lojërave, argëtim dhe mesazhin më bukur të gjithëpërfshirjes!

Ejani të Luajmë në Pazar për vitin e 3-të rradhazi në një buqetë veprimtarish sportive dhe lojëra të reja.

Ku: Pazar i Ri

Kur: 17:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies