Enrique Iglesias në Tiranë për Javën Kulturore Spanjolle

Enrique Iglesias vjen në Tiranë për herë të parë për Javën e Kulturës Spanjolle në sheshin Skënderbe më 30 qershor. Mezi presim koncertin e tij këtu, së bashku me artistët e tjerë të famshëm që qyteti ynë do të presë këtë verë!

Ku: Sheshi Skenderbej

Kur: 30 Qershor

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies