Festivali i Qershorit

"Festivali i Qershorit" Si gjithmonë vjen me një seancë arti në natyrë, me projekte të ndryshme për të pikturuar. Tematika do të jetë ajo e luleve të qershive dhe e frutave të ndryshme. Do të ketë muzikë dhe një lojë me tullumbaca në fund për ta mbyllur. Aktiviteti do të zhvillohet pranë Tempullit kinez
te Parku i Madh i Liqenit Artificial të Tiranës!

E shtune

Ora 11:00

Parku i Madh i Liqenit Artificial të Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies