E ardhmja është prezent

A do të vijë e ardhmja me hapa të qëndrueshëm apo të çrregullt? Si do të shfaqen zhvillimet e ardhshme në botën tonë aktuale? Si po ndryshon natyra dhe perceptimi ynë për të? Ekspozita ka si qëllim t‘i përgjigjet këtyre pyetjeve duke vendosur kafshët dhe bimët në qendër të veprave të artit dhe duke kombinuar praktika të ndryshme artistike, të tilla si realizimi i filmave jofantazi sipas një qasje të artit serial, përdorimi jokonvencional i materialeve dhe fotografive analoge filmike si dhe përdorimi i  regjistrimeve  në terren lidhur  me objektet. Ndërsa natyra është e pranishme në veprat e artit, njeriu karakterizohet nga mungesa e tij, por megjithatë është gjithmonë i pranishëm.

1 Qershor

Ora 19:00

Te Tulla Center

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies