Stina koncertore 2023

Ditën e premte në 26 maj ora 19:00 recital me violinistin Ermir Abeshi, laureant në konkursin Queen Elisabeth dhe aktualisht koncertmaester në Deutsche Radio Philharmonie!
Një program me tre sonata shumë të bukura për violin e piano me Merita Rexha Tershana.

E premte
Ora 19:00
Holli i Universitetit te Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies