Bukuria Amerikane

Lester Burnham (Kevin Spacey) është një bashkëshort dhe baba i klasës së mesme amerikane, zhgënjehet me ekzistencën e tij dhe fillon të jetë në kërkim të emocioneve të reja në jetë. Ndërsa ai përjeton një zgjim të ri të shqisave, gruaja dhe vajza e tij gjithashtu pësojnë ndryshime që prekin rëndë familjen e tyre. Ajo që vijon është njëkohësisht cinike, histerike dhe me një përfundim tragjik.

American Beauty është dramë/black comedy nga Sam Mendes i vlerësuar nga kritika, duke fituar dhe 5 çmime Oscar, si filmi, regjisori, skenari, dhe aktori më i mirë.

25 Maj

19:30

Tek Bunkeri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies