Don Kishoti

Kryevepra e baletit klasik "Don Kishoti" bazuar në romanin e famshëm satirik të Miguel de Cervantes me të njëjtin titull, vjen në Teatrin e Përvojave si një shfaqje e vërtetë artistike, me një galeri imazhesh të realizuara me mjeshtëri, për t'iu afruar sa më shumë. origjinale me mullinjtë e erës, gruaja "perfekte" e një idealisti dhe emocionet e dashurisë së vërtetë.
Aventurat e Don Kishotit, të cilat do t'ju zhytin në botën magjike të artit, vijnë me koreografi të mrekullueshme të ikonës evropiane të baletit Giuseppe Picone, nën drejtimin orkestral të maestroit të njohur italian Jacopo Sipari mag, idetë e kostumeve të Dea Beyler dhe profesionalizmin. e drejtoreshës së trupës Alisa Gjoni, e shoqëruar nga Orkestra Simfonike e TKOB dhe e ndjekur nga Solistët e Trupës sonë të Baletit, duke bashkëpunuar me shije me studentët e Shkollës Koreografike Kombëtare.

26-27-29-30 Maj

Ora 20:00

Teatri Kombetar i Operas, Baletit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies