Flauti Magjik

Me një libër të bazuar në një përrallë me kartëmonedha humori dhe plot mister, Tamino dërgohet nga Mbretëresha e Natës për të shpëtuar vajzën e saj Pamina nga kryeprifti Sarastro. Megjithatë, gjatë aventurës së tij, Tamino vlerëson vlerat dhe idealet e Sarastros dhe i bashkohet rrugëtimit të tij.

26-27-28 Maj

Ora 11:00 am

Holli Koncertor

Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit

 

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies