Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet

Ekspozita "Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet” përmbledh 120 fotografi që tregojnë gamën e gjerë të trashëgimive fetare dhe kulturore të përfaqësuara në qytetin e Jeruzalemit me veprat e Dmitry Brickman.

10-17 Qershor

Te Galeria e Artit Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies