ËNDRRA IME, RINA

NJË KOMEDINGA AUTORI PËLLUMB KULLA:
ËNDRRA IME, RINA me regjisor Spiro Duni, vjen per publikun ne teatrin kombetar
Poema e dashurisë burrë-grua, që çuditërisht akoma zien prush edhe tani në pleqëri. Një dashuri që shfaqet përmes një xhelozie të habitshme, të bukur... një grindje e pafund deri në trokitjen e datës për gjyqin e divorcit. Dashuria e madhe, ajo e vërteta nuk ka të mbaruar. Poezia e shpirtit i'a del të sundojë mbi prozën e neveritshme të varfërisë dhe poshtërimit social.

19-20-21 Maj
Ora 19:00
Salla 'Central 400' / ArTurbina

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies