Dita Ndërkombëtare e Muzeve

Dita Ndërkombëtare e Muzeve, "Muzetë, qëndrueshmëria dhe mirëqenia"
Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Muzeve, nën sloganin "Muzetë, qëndrueshmëria dhe mirëqenia", më 18 maj 2023, Muzeu i Bankës së Shqipërisë qëndron i hapur: 09:00-18:00. Hyrja e lirë.
Vizitoni ekspozitën tonë të përhershme dhe aktivitetet e veçanta dedikuar kësaj dite:
- Ekspozita “Banka e Napolit 85 vite më parë në dokumentet e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave”;
- Ekspozim dokumentesh, provash kartëmonedhe dhe objektesh të viteve 1957-1991;
- Kolazh me pjesë nga filma shqiptarë ndër vite “Fuqia e parasë”, në bashkëpunim me Arkivin Qendror Shtetëror të Filmit.

18 maj 2023

Muzeu i Bankës së Shqipërisë

e hapur: 09:00-18:00

Hyrja falas

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies