Tingujt e Luftës së Parë Botërore

Një udhëtim emocional, jo vetëm përgjatë viteve të Luftës së Parë Botërore, por edhe mespërmes pjekurisë kompozicionale, do të përjetohet mu në zemër të tempullit të muzikës.
Pas suksesit të merituar në Spanjë, koncerti me muzikë dhome "Tingujt e Luftës së Parë Botërore", që do lirojë nga detyra drejtoreshën e Përgjithshme të TKOB-s, Abigeila Voshtina, për t'i veshur mantelin e violinistes që mban në vete që në vegjëli, shoqëruar nga virtuozja në piano, Herta Cane, do t'i kthejë sytë nga kompozitorë të shquar spanjollë, të muzikës klasike.
Me kryeveprat e Granados-it, Debussy-it, Brahms-it dhe Defallës, përjetime të thella do të ketë vetëm në koncertin

19 maj,
ora 20:00,
Holli Koncertor TKOB

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies