Muzikë tradicionale irlandeze

Peadar Connolly-Davey është një këngëtar, multi-instrumentalist dhe producent muzikor nga Irlanda.
Peadar do t'i bashkohet grupit ‘Moonaroon’, një grup i muzikës tradicionale angleze dhe irlandeze, i përbërë nga Dom McGann, Jack Evans, Josh Newman dhe Mitch Keely, të cilët do të sjellin një tingull të ri në muzikën e qindra viteve më parë, duke i dhënë jetë të re një tradite popullore të rigjallëruar.

17 Maj 2023
Te “Reja”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies