Inaugurimi i Mozaikut të fasadës së Muzeut Historik Kombëtar

Diten e marte behet inagurimi i Mozaikut të fasadës së Muzeut Historik Kombëtar të restauruar. Aktiviteti do të zhvillohet më 16 maj 2023, në orën 19:30 në sheshin Skënderbej si pjesë e Javës së Evropës.
Ceremonia e inaugurimit do të pasohet nga një koncert dhe një shfaqje me drita e projektuar në Mozaik nga një artist i njohur i artit pamor.

16 Maj

Ora 7.30pm

Sheshi Skenderbe

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies