ARTURO UI

Teatri Kombëtar, në bashkëpunim me Teatrin Kombëtar të Manastirit dhe Qendrën Informative Kulturore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, sjell produksionin për vetëm 1 natë në Tiranë: ARTURO UI
Autori: BERTOLT BREHT
Rajoni : Qëndrimi Rijani
Njeriu i kërrusur pas ambicieve të tij të pakufizuara, i cili, pa meritë, përmes krimit, presionit dhe shantazhit, ngjit shkallët e pushtetit për të fituar famën e një sundimtari - gradualisht kthehet në një bishë skizofrene të rrezikshme për mbarë njerëzimin. Ky emision trajton pikërisht jetën dhe e bën një individ të tillë. Shfaqja është në gjuhën maqedonase dhe me titra në shqip.
Dramaturg: Biljana Krajçevska
Asistent regjisor: Jovan Ristovski
Skenografia: Valentin Svetozarev
Kostum: Blagoj Micevski
Kompozitor: Trimor Dhomi
Efektet skenike & grimi: Stefanija Stojcevska
Dizajni i posterit: Sasho Illkovski
Mjeshtri i ndriçimit: Goran Petrovski SoundMaster: Nikolce Terzievski

🚫 Shfaqja nuk është e përshtatshme për publikun nën 18 vjeç.

 

Ora 19:00
në Sallën "Qendrore 400" / ArTurbine
HYRJA FALAS

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies