Guri i rëndë në vend të vet

Në Vitin Evropian kjo është një nga ngjarjet që do të hapet nesër. Ekspozitë artistike me punime të Samer Harb dhe kuruar nga Ilir Kaso. Me temën "Guri i rëndë në vend të vet" Një ekspozitë nga Samer Harb, artist dhe inxhinier libanezo-belg që jeton në Shqipëri. Ekspozita reflekton mbi gurë nga e gjithë Shqipëria, unikë në historitë e tyre, por universalë në thjeshtësinë dhe vendin e tyre në kolektiv. Do te qendroj e hapur deri ne daten 16 Maj, cdo dite 9am me 6pm, pervec te dielave

Te Europe House 9 Maj Ora 17:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies