Panorama e Modës – Vala e Re Italiane

Panorama e Modës – Vala e Re Italiane
Ekspozita u krijua me synimin për t'i dhënë zë dhe shikueshmëri gjeneratave të reja të stilistëve dhe stilistëve italianë, duke prezantuar vizionin dhe punën e tyre.
Synimi i ekspozitës është të rrëfejë modën bashkëkohore italiane përmes vizionit dhe punës së 10 stilistëve - ACT N°1, Gisèle, Cormio, Lessico famigliare, Magliano, Marco Rambaldi, Medea, Panconesi, Niccolò Pasqualetti, SSHEENA - të cilët, gjatë ripërpunimit traditën artizanale në mënyrë të paprecedentë dhe me gjuhë e metoda novatore, kanë mundur të ruajnë një marrëdhënie solide dhe të integruar me industritë e tjera kulturore dhe krijuese italiane dhe në mënyrë origjinale shembuj e tema të dashura për shoqërinë bashkëkohore.
Panorama e modës – Vala e Re Italiane sheh një ekspozitë fotografish, të krijuara ad hoc për këtë projekt, dhe imazhe arkivore, të mbështetura nga përmbajtje audio-vizuale kushtuar punës së 10 talenteve të përfshirë.

8.05 – 02.06.2023
COD - Qendra për Hapje dhe Dialog

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies