CERTIFIKATA MARTESORE

Pas 30 vitesh bashkëjetesë, çifti Melek kujtojnë se nuk e dinin se ku është certifikata e martesës. A varet vërtet martesa nga një certifikatë? Dhe më e rëndësishmja, pas 30 vitesh a do të rimartoheshit me burrin apo gruan që keni? Një komedi sociale dhe filozofike. Drejtoresha, Driada Dervishi.

3-5-7 maj
Ora 07:00 pasdite

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies