Koncert

Programi do të përmbajë disa prej veprave më të njohura vokale e pianistike, duke udhëtuar në periudha të ndryshme muzikore nëpërmjet talenteve të rinj.
Klasa e pianos do të interpretojë materiale që përfshijnë periudhën baroke, klasike, romantike dhe deri te ajo kontemporane, që u takojnë kompozitorëve: J. S. Bach, A. Vivaldi, W. A. Mozart, F. Chopin, P. I. Tchaikovsky, J. Strauß II.

E diele ora 07:00 PM
Universiteti i Arteve, Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies