Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit në Tiranë

Nga datat 4-14 MAj 2023 do te mbahet ne Tirane, "Tirana International Watercolor Biennale", edicioni i 5, organizuar nga Shoqata Kulturore VIZart.
Biennale do te zhvillohet ne hapsirat e GAT , Galeria e Artit Tirane dhe ne hapsirat e Muzeut Historik  Kombetar (ne katin  e i dhe te dyte).
Disa evente do zhvillohen paralelisht  gjate ketyre diteve
Ekspozita personale e Mjeshtrit Moldav  Ihor Mosiichuk  qe u nda nga jeta nje vit me perpara, kjo ekpozite zhvillohet ne memorie  te keti mjeshtri te  madh te akaurelit/ GAleria e Artit Tirane
Ekspozita  e  15 Mjeshtrave Nderkombetar te Akuarelit / Muzeu Historik  Kombetar. 
Ekspozite e artisteve  Nderkombetar te akuarelit / Muzeu Historik Kombetar. 
RINArt /Tirana International Contemporary Art Festival Festivali  Nderkombetar i Artisteve te Rinj, edicion i 2 , qe zhvillohet ne te gjitha mediumet e artit. Rreth 100 artiste  do ekpozojne veprat e tyre gjate   ketyre diteve. Performaca live te mjeshtrave ,qe do ndiqen nga artedashes e studente, do zhvillohen gjate diteve te biennales.  

Maj 4-14

Te Muzeu Historik Kombetar dhe Galeria e Artit te Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies