Flasim permes fotove

Një ekspozitë fotografike frymëzuese nga fëmijët që nuk dëgjojnë, duke shfaqur perspektivat dhe talentet e tyre unike përmes objektivit.
Kjo ekspozitë shënon një moment të veçantë, pasi është ekspozita e parë fotografike e nxënësve të talentuar të Shkollës Profesionale të Fëmijëve që nuk Dëgjojnë në Tiranë.
Do të shikoni krijimtarinë dhe frymëzimin e këtyre studentëve të mrekullueshëm, fotot e të cilëve tregojnë histori që i tejkalojnë barrierat gjuhësore.

në Shtëpinë e Evropës më 25 Prill, ora 17:30   

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 1 maj

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies