Mjeshtri

Rikthehet në shtëpinë më të njohur të muzikës në Shqipëri, ku janë hedhur themelet e kulturës dhe traditës shqiptare dhe ku jo vetëm muzikën klasike, por edhe atë folklorike, për kënaqësinë e qindra artdashësve të këngës qytetare, tenori Armaldo Kllogjeri, i njohur si MAESTRO. Në bashkëpunim me Orkestrën e Ansamblit Popullor, Grupi Vokal AP dhe Grupi i Valleve, së bashku me këngëtarët e njohur të muzikës popullore, Ylli Baka dhe Era Russia.

4 Maj

Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies