Patrioti

SAIMIR STRATI
vjen me ekspozitën personale në Kalanë e Tiranës nga data 15-23 Prill me titull “PATRIOTI”, kuruar nga: Vlora Demiri. Ekspozita e tij personale hapet brenda Kalasë së Tiranës me titull “Patriot” ku të gjithë janë të mirëpritur deri më 23 Prill!
Ekspozohen 20 vepra arti në të cilat tematika është kryesisht kombëtare për të nxjerrë në pah vlerat e Shqipërisë.
Ajo që e bën unike këtë ekspozitë është performanca live për publikun, duke realizuar një vepër arti mozaiku në zemër të Tiranës, si dhe disa leksione mozaiku dhe praktika që do të jepen gjatë gjithë ekspozitës.

15-23 Prill

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies