Samsoni dhe Delila

Një vepër e kompozitorit Camille Saint-Saëns, me libra të Ferdinand Lemaire, e shkruar në fillim të luftës franko-prusiane, e cila vjen si PREMIERE në TKOB, opera "Samson et Dalila" trajton episodin e njohur biblik të konfliktit mes Judenjtë, të udhëhequr nga trimi Samsoni, dhe palestinezët paganë të shtypit.
Nën idetë regjisoriale të Paul - Émile Fourny, Drejtor i Përgjithshëm i Opéra-Théâtre - Eurometropole de Metz, me një kast të mrekullueshëm artistësh të njohur shqiptarë dhe të huaj, të shoqëruar nga Orkestra Simfonike dhe Kori i TKOB, kjo vepër përshkruan repertorin operistik më të rëndësishmet franceze.

23-24-25 Prill Ora 8pm

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies