Mbresa ndër vite

Ekspozita "Mbresa ndër vite" sjell një pjesë të punimeve me të cilat nxënësit e shkollave të mesme të Shqipërisë kanë paraqitur në programin edukativ " Mbresa" gjate viteve 2018 - 2022

Muzeu Kombetar "Shtepia me Gjethe"
Ora 12pm

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies