Event kombëtar mbi angazhimin e Shqipërisë në Misionin e Bashkimit Evropian për Tokën

Kjo ngjarje është një komponent integral i projektit NATI00NS nën Horizon Europe, financuar nga Bashkimi Evropian. Projekti mbështet misionin e BE-së ‘A Soil Deal for Europe’, i cili synon të krijojë 100 Living Labs dhe Lighthouses, duke udhëhequr rrugën drejt tokave të shëndetshme deri në vitin 2030. Ngjarja e Shqipërisë është një nga 43 që zhvillohen në të gjithë BE-në dhe vendet e lidhura.
Regjistrohu tani për të qenë pjesë e këtij eventi transformues!
🔗: https://bit.ly/3KivHAN

 

12 Prill në Tulla Center në Tiranë
Ora 10:00-13:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies