Masterklas per flaut

Mjeshtrit e ekselencës Marco Zoni, Flauti i Parë i Orkestrës së Teatro alla Scala në Milano dhe Salvatore Vella, Flauti i Parë i Orkestrës së Teatrit Bellini të Katanias, do të marrin pjesë duke ndarë profesionalitetin e tyre artistik dhe do të kontribuojnë në rritjen profesionale të flautistëve pjesëmarrës.
Aktiviteti është i hapur për të gjithë flautistët dhe veçanërisht për studentët.

Perfeksioni do ti kushtohet repertorit nga periudha barok, romantike deri në ato bashkohore.
Teknikat e përgatitjes si të përballemi me një audicion dhe një konkurs, do të trajtohen duke punuar me solo dhe fragmente orkestrale.

Profesionalizmi i lartë i Maestrove të ftuar do të jetë një mundësi për rritjen e përbashkët profesionale dhe individuale, si dhe një pikë takimi për dy shkolla të ndryshme.

12-13 Prill
Ora 10.00am Universiteti i Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies