Giselle

Dashuria do vijojë të mbizotërojë edhe këtë muaj në TKOB!
Vjen në Teatrin e Përjetimeve, nëpërmjet lëvizjeve të bukura skenike të Trupës së Baletit dhe Solistëve të TKOB-së, baleti “Giselle” i Adolphe Adam, nën koreografinë e Giuseppe Picone-s, një nga yjet më të shquar të baletit në Evropë, dhe profesionalizmit të dirigjentes së Trupës, Alisa Gjoni.
Historia e “Giselle”, një vajzë 15-vjeçare, e cila pavarësisht që zhgënjehet nga dashuria e saj e parë, vijon të përjetojë të njëjtin emocion edhe në botën e përtejme. Por lufta e vilizave do t’ia bëjë më të vështirë këtë dashuri!

12-13 Prill

Ora 8pm

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies