DJ i muzikës elektronike

BORIS BREJCHA NË TIRANË
Shfaqja e parë në Shqipëri e DJ të muzikës elektronike me famë botërore – Boris Brejcha. Kompania ukrainase e eventeve dhe promotori i koncerteve 'qievdance' do të prezantojë eventin e tyre të parë në Tiranë, Shqipëri në bashkëpunim me Turtle Fest, eventet ENTER dhe Bashkinë e Tiranës me superyllin elektronik DJ - BORIS BREJCHA (Gjermani). Me mirënjohje dhe dashuri të madhe për popullin shqiptar për mikpritjen dhe dashamirësinë e tyre @qievdance dëshiron të ndajë përvojën e tyre dhe të organizojë një event të madh në qendër të Tiranës.

Së bashku me Bashkinë e Tiranës, aktivitetit do t'i paraprijë një "Java e Ukrainës" në Tiranë. Më shumë lajme vijnë së shpejti.

8 PRILL 2023

Sheshi italia

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies