MONK SEAL MOVIE NIGHT

Këtë të mërkurë më datë 5 Prill në ora 19:00 për NATËN e parë të  MONK SEAL MOVIE NIGHT në Komunitetin "Tek Bunkeri"!
Ata po lançojnë seritë e shfaqjes me dy nga filmat më të mirë të të gjitha kohërave, KUNG FURY dhe QUEST FOR FIRE. Kung Fury është një film i shkurtër aksion retro që do të ndryshojë jetën tuaj. Quest for Fire është një kryevepër unike: një film aventure prehistorik rreth asaj se si ishte jeta në të vërtetë për gjyshërit tanë të mëparshëm... etj...

5 prill në orën 19:00
Tek Bunkeri: https://goo.gl/maps/oGV388jvuq2yruxb8

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies