Eno Koço

Veprimtari shkencore jubilare Eno Koço, dirigjenti dhe muzikologu ynë, anëtar i jashtëm i ASh-së, në 80-vjetorin e lindjes.
Ditën e martë, 4 prill 2023, ora 11.00, salla "Aleks Buda", Akademia e Shkencave
Program i veprimtarisë:
• Përshëndetje në emër të Akademisë së Shkencave, nga akad. Skënder Gjinushi, kryetar;
• Koncert i formacionit ACADEMIA ALBANICA, nën drejtimin e maestro Eno Koços;
• Përshëndetje e maestro Eno Koços, anëtar i jashtëm i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.
• Ekspozitë e botimeve të maestro Eno Koços.

4 prill 2023, ora 11.00, salla "Aleks Buda", Akademia e Shkencave

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies