Agmia

Ekspozitë kolektive e mundësuar nga dëshira e përbashkët për të shijuar frytin e punës dhe bisedave të bëra mes njëri-tjetrit.

Artistet: Besa Mustafaj, Erald Nezaj, Erisaida Veizaj, Mateo Ordev, Renid Tosuni, 
Riza Ziberi, Samela Balazi

Me mbështetjen e Qendrës Kulturore Informative të Maqedonisë së veriut, Tirane.

10.3- 10.4.2023

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies