Talk Art

"Një filxhan kafe dhe një palë këpucë të reja veshur", ky film dramatik i bashkëprodhuar ndërkombëtarisht, me skenar dhe regji të Gentian Koçit, tregon historinë e vërtetë prekëse të dy vëllezërve marangozë, të cilët vuajnë nga një sëmundje degjenerative, duke i lënë ata me aftësi të kufizuara në të folur, në dëgjim dhe përfundimisht me dëmtim të shikimit.
Shfaqje filmi frymëzues të ndjekur nga një diskutim i hapur me regjisorin Koçi!

E enjte, 30 mars, 18:00
Europe House

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies