Pas dimrit

Pas dimrit (2021) nga regjisori Ivan Bakrac shfaqet sot në sallën @KINOJonë në AQSHF, në kuadër të aktivitetit “Ditët e Filmit në Mal të Zi” organizuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë dhe Qendra e Filmit të Malit të Zi.

***

Në datat 27-28-29-30 mars 2023 organizohen në Shqipëri “Ditët e Filmit Malazez”.
Ky aktivitet do të përfshijë raportin për publikun shqiptar të prodhimeve të suksesshme kinematografike, të vitit 2020-2022 nga autorët malazezë. Një nga objektivat e aktiviteteve është nxitja e dialogut edhe mes dy shteteve
përballja e publikut me kulturën e krijuar në filmat e autorëve fqinjë.

Ora 17:00
Kohëzgjatja 101 minuta
Hyrja falas

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies