Orkestra Simfonike e Forcave të Armatosura

Orkestra Simfonike e Forcave të Armatosura, nën dirigjimin e maestros së mirënjohur, Massimo Spadano, do të performojë denjësisht në skenën e TKOB-së, për operën “Don Pasquale”.

Në datat 24 dhe 25 Mars, ora 11:00, në Teatrin e Përjetimeve.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies