Mbrëmje Poetike

Në ditën botërore të poezisë organizohet mbrëmje dedikuar zërave të poeteve femra më të njohura shqiptare dhe të huaja, ku e ftuar speciale do të jete shkrimtarja Rita Petro.

Më datë 21 mars, ora 18:00
Shtëpia Studio Kadare
Rr. e Dibrës, Pallati me Kuba, Kati i 3-të
https://shtepiakadare.tirana.al/

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies