Kinemaja Italiane

Kinemaja e re italiane mbërrin në Tiranë me EKRANËT ITALIANE, një përmbledhje e filmave të përzgjedhur ndër kandidatët për çmimin David di Donatello, çmimi prestigjioz i Akademisë Italiane të Kinemasë që përzgjedh çdo vit filmat më të mirë italianë.
Këtu është kalendari i ngjarjeve:
- 28 mars, h. 19.00 “Ariaferma” nga Leonardo di Costanzo.
- 29 mars, h. 19.00 “Vëllezërit De Filippo” nga Sergio Rubini;
h. 21.30 "Materiali emocional" nga Sergio Castellitto.
- 30 mars, h. 19.00 “Freaks out” nga Gabriele Mainetti.

Filmat do të jenë në italisht me titra anglisht.
Kinema Millenium në datat 28, 29 dhe 30 mars.
Hyrja është falas

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies