Pranvera e Frankofonise

Cikli « Kinemaja e Vendeve Frankofone » do te shfaq filmin e radhes « Babysitter » nga Monia Chokri. Film eshte prodhuar ne vitin 2022 dhe zgjat 97minuta. Zhanri komedi ky film është në Frëngjisht dhe me subtitrat Shqip.

Të Enjten 23 Mars ora 19:00
Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi
Adresa: Kinostudio

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies