KUPA E GJITHËPËRFSHIRJES

Special Olympics Albania ju fton të Luajmë të Unifikuar, në Kupën e Gjithëpërfshirjes në disiplinën e Basketboll 3x3 duke festuar aftësitë e atletëve tanë në kuadër të titullit “Tirana Qyteti Evropian i Sportit 2023”.
Së Bashku do të takohemi në datën 8 Prill, pranë Parkut Olimpik Feti Borova me gjimnazet, organizatat dhe klubet sportive që punojnë me sportin e unifikuar, për garat dhe festën e veçantë gjithëpërfshirëse mbështetjen e Bashkisë Tiranë.

E shtunë, 8 PRILL 2023 në orën 14:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies