Festivali FoodLand Fest

FoodLand Fest është Festivali që i dedikohet konsumatorit të vogël. Gjatë 3 ditëve në 'Fushën e Balonave', fëmijët do të përfshihen në: Konkurs gatimi/ Zonë pikture/ Lojra me lego/ Koncert/ Plot dhurata. Enkas për Festivalin është krijuar libri i vogël 'Receta të shëndetshme për shefa të vagjël'. Të edukojmë bashkë mësimin e zakoneve të mira të ushqimit tek fëmijët.

Mars 16 ora 9 AM – Mars 18 ora 12 PM
FOODLAND FEST (16-17-18 MARS)
Parku i Liqenit te Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies